Az őrzési költségek vs minőség?

Beszerzési vezetőknek, döntés előkészítőknek!

Költségek alakulása

Élőerős őrzés védelmi költségek alakulása

Az a feladata, hogy megtalálja vállalata számára a legjobb, és legköltséghatékonyabb megoldást a biztonság téma körében?

Nincsenek nehézségek!

Biztos megélte már, hogy a biztonsági szint megtartása nap, mint nap nehézségekbe ütközik és nem létezik állandó a végrehajtásban, ha csak a problémát nem tekintjük állandónak. A manuális adatrögzítés, a személyzet feladattartási, figyelem megtartási képessége, ébersége, motiváltsága, problémakutatási képessége és probléma érzékenysége, annyira vagylagossá teszik a szükséges feladatok ellátásának színvonalát, hogy megszámlálhatatlan esettanulmány áll rendelkezésre ahhoz, hogy bizonyítottnak tekintsük: a monoton, sematikus, sokszor ismétlődő, hosszan elnyúló feladatok, meghaladják az emberi teljesítő és koncentrációs készséget és a rendre kifogásolható végrehajtást, veszteséget vagy vészhelyzetet eredményeznek.

Annyi szolgáltatásért fizessen, amennyit valóban kapott!

A fenntartható szolgáltatás nem rugalmatlan, átalánydíjas, hanem helyspecifikus és valós idejű!Ha eddig úgy hozott döntést, hogy vállalata erejét kihasználva, érdektelenségbe burkolózott, ha a kiszervezett szolgáltatási területek finanszírozásáról volt szó és csupán a legalacsonyabb bekerülési költség volt a meghatározó, ki kell ábrándítanom! Az ilyen típusú beszerzési módszerek diszkreditálódtak! Ne legyenek illúziói! A szolgáltatás ára és minősége között,- Ön is tudja-, elválaszthatatlan összefüggés van.

Ha olyan külső szolgáltató bevonásával végezteti biztonsági folyamatait, aki nem rendelkezik életképes üzleti- és biztonsági tervvel, de ha rendelkezik is, nem kapja meg az annak végrehajtásához szükséges pénzügyi fedezetet, megoldás helyett problémát vásárol. A majdnem jól fizetett beszállító, majdnem jó szolgáltatást fog nyújtani. Arra számítson, ami a realitás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk ITT >>>